30 Ocak 2011 Pazar

ZÜRAFA SÜRAHİ


Bu zürafanın adını "SÜRAHİ" koydum... Bi hayli uzun geldi boyu bana. Sewimli oldu, arkadaşlarının yanında yerini aldı. İlk kez gözleri örmedim, keçeden kesip tekstil yapıştırıcısıyla yapıştırdım. Örgünün daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Ama üşendim açıkçası:))


Şimdi minik kırmızı bir devil ve minicik eşekler öreceğim... İplerimi ve çayımı alıp başlıyorum birazdan...

5 yorum:

  1. Çok güzelll :) Renkleri farklı olmuş. Ellerine sağlık.Nurancım ben bebğin saçlarını yaparken saç bölümünü yarı örüp kafasına dikiyorum. Önce saç olarak uygulayacağım yeri arkadan ip alma tekniği ile büyütüp örüyorum. sonra dıştan içe doğru saç lülelerini yapıyorum. Lüle yapacağım yere örneğin 15 zincir çekip içini sık iğne ile dolduruyorum, bittiği yere sabitliyorum.Ayyy anlatması yapmaktan daha zor :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Dilek hanım merhaba,
    Akşam okuduğumda hiç bişey anlamamıştım. Şimdi sanırım anladım. Önce bir yarım daire örüyoruz sonra ip alıp 15-20 zincir çekiyoruz, geriye doğru 15-20 sık iğne yapıyoruz , zaten tekrar yarım daireye ulaşmış olduk, yine ip alıp tekrar ediyoruz kafa saçla dolana kadar... ımmm anladım heralde, gözümde canlandı. Ben yarım daireden ip almadan direk 15 zincir çekip yapıyor, sonrada bitmiş halini kafaya dikmeye çalışıyordum, kafanın rengi ile saçın rengi aynı olmadığından tabi kafa derisi görünüyordu.
    He he he... Çok aptalmışım yaa.

    Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Harikasınız...

    YanıtlaSil
  4. Bunu yaparken resim çekip foruma da koyalım. Herkes sanırım aynı yerlerde takılıyor.

    YanıtlaSil
  5. Estafurullah.....:)) Anlamışın anlamışın.

    YanıtlaSil