3 Kasım 2010 Çarşamba

HALAT TEKNİĞİ

Teknikler bu adresten alınmıştır.




4 yorum:

  1. teknikler çok faydalı oldu,teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. merhaba filiz,
    link verdiğim adreste çok güzel teknikler var, incele istersen. ben nakıştan anlamam aslında. bu işe de annemin ördüğü bebek yeleklerine motif koymak için debelendiğini görünce merak saldım. yelek, kazak ne varsa düz renkle dümdüz örüp bitir, sonra kızlar için ufak tefek çiçekler işle. hem sade hem şık oluyor. ben öyle rengarenk işleri pek sevmiyorum. sırf o amaçla şöyle bi araştırayım bakıyım derken bunları buldum.

    sen nelerle uğraşıyosun, hobilerin neler? kanaviçe ile ilgilenirsen modern şemalarım var yollayabilirim. yada en azından şema inceleyip indirebileceğin linkler verebilirim:)

    YanıtlaSil
  3. Nuran'cım benim bunları yapabilmem için önce bayağı bir tecrübe etmem gerek. Dediğin gibi çocuk giyimlerinde kullanılabilir. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. dilek hanım, bende öyle düşünüyorum. önce biraz kasnakta çalışmak lazım. aslında o da zevklidir sanırım, bu ara biraz kurdele nakışı öğrenmek istiyorum. kazakları düz örüp üzerine işlemek için. webde tutoriallar arıyorum, kullanabileceğimizi düşündüklerimi yayınlıyorum. el altında bulunsun, lazım olur bir ara...

    YanıtlaSil