6 Kasım 2012 Salı

PORTA CHAIR YAPTIM DENİZE

Deniz ağaya her sandalyede kullanabileceğimiz, bizle beraber masada yemek yiyebileceği bir portatif zımbırtı yaptım.
Yaparken kolay, düşünürken zor olan bi çalışma oldu. Aşağıda linkini verdiğim ürünü görsellerine bakarak biçtim ve diktim. Malzeme olarak hiç bir şey almadım. Evdeki 2 yastık kılıfı ve kullanılmayan okul çantalarının kayış ve kilitlerini kullandım. Orjinali 80 euro civarında olan, Türkiyeye getiren kimsenin olmadığı bu ürün bana sadece 6-7 liraya ve 3-4 saate mal oldu.
Ürünün orjinali bu.
Ben sevdim, Denizde biz yemek yerken yanımızda olmaktan mutluydu bugün. Haftalardır süren mama sandalyesi arayışımda son buldu böylece. Yaşasın internet...

9 yorum:

  1. kıskandııım çok kıskandım hemde..:)bende makine alıp hemen dikiş dikmeyi öğrenmeliyim gökhan çok gülüyo bana dikiş bilmiyorum diye maskara oluyorum adama:))süper olmuş kuzum yaa harikasın:))

    YanıtlaSil
  2. fatoşum inan bende bilmiyorum dikiş dikmeyi. evlenmeden hemen önce ben 200 tl ye falan sinbonun masaüstü bi makinesi var ondan almıştım. bi kenarda duruyodu. denize don dikeyim hevesiyle çıkardım, şimdi denemeler yapıyorum. bende yamuk yumuk başladım işte bi köşesinden. gurumilerde de öre öre düzelmedimi elimiz:)

    ufaktan ufaktan başlıyorum işte. hem lazım olan şeyleri ucuza mal edince insanın hoşuna gidiyo. misal bu yaptığım şey pek kullanışlı oldu, çok da ucuza mal oldu bana...

    sende yaparsın. elin yatar seninde dikişe falan. ben yapamam dediğim şeyleri yapıyorum bu aralar.

    YanıtlaSil
  3. harika görünüyor.. iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık Nurancım, dikiş bilsen bi de neler yaparsın sen? İnsan istedi mi neler yapabiliyor değil mi, marifet te varsa ellerde işte sonuç. Paşanız da içinde pek bi eğleniyo gibi:)

    YanıtlaSil
  5. her şeyi merak ettim denedim çoğunu başardım ama dikiş o kadar uzak ki anlatamam.etrafımda hiç diken olmadı ondan belkide:)bu aralar ben de heveslenmiyor değilim bi makine almaya bakalım sıpalar gelince fırsat bulursam alırım ben de bitane belki..

    YanıtlaSil
  6. fatoşum bende ilk kez dikiyorum ve benim de etrafımda dikişten anlayan yok. gurumi gibi düşün bilenmi vardı çevremizde. ama sıpaların geldikten sonra en az bi yıl sana hobi falan yok. tek uğraş bebecikler olcak. doğmadan ne yapabilirsen o. ben ekiyle zor uğraşıyom, sen bi de iki afacannla uğraşcan. ama değiyo uğraşlara emin ol

    YanıtlaSil
  7. sağlıkla kucağıma alayımda hobi falan istemem.zaten bütün hobiler bebeksiz geçen yıllarımın uğraşıydı şimdi çok az kaldı kucağıma almaya çok şükür:)ben tasarlarım sen dikersin teyzeleri..:))

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil