3 Ocak 2012 Salı

BAY KÖSTÜK

Bu köstebek de taaa kurban bayramında başlanmış ve bitirilmiş ancak göz mağduriyeti yüzünden bi türlü yayınlanamamış olan örgülerden. Bunlar son örgüler sanırım zaten.... deniz bey doğunca bunları yapmaya zaman kalırmı bilmiyorum.


Hep diyorum kendime hadi bi tane daha ör bi tane daha diye ama oturup kalkmak bile mesele halini almışken bide örgü örmek zorluyo bu aralar. Karnım kocaman oldu. Son trimestr en zoru diyolardı ama inanmıyodum. Doğruymuş... Allah hamişlere ve özellikle siroz olanlara yardım etsin. Kocaman bi karınla hiç bişey rahat olmuyo...


Çim kısım boş kaldıkça çiçeklerle ve çimlerle süslenecek muhtemelen, şimdilik bunla idare ediyoruz:)

10 yorum:

  1. çok guzel olmuş bu kosnuş elınıze saglık

    YanıtlaSil
  2. ben var ya bayıldım bunlara;hele o şapkasıyla küreğine bittim:))emeğine sağlık ellerine sağlık özledim sizi çooookkkk:))

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlıkkkk çok güzel olmuş. Bayıldım. Umarım hamileliğiniz de rahat ve sağlıkla sonuçlanır. Bende 22 haftalık hamileyim daha şimdiden sıkıntıdayım :) İlerleyen zamanlarda nasıl olucam bakalım :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. allah yardım etsin tez zamanda rahatla inşallah :) bu arada çok sevimli olmuş köstebeğin :9

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık çok güzel olmuş şapkasına bayıldım.
    allahım kolaylık versin canım.şimdi karnında ,kucağına al baklım bi kere ozamn hamilleik sultanlıkmış diyeceksin :))

    YanıtlaSil
  6. ellerıne saglık nurancım kopeklerde kostukte bı harıka olmus kendınee ıyı bakasın bızı habersız koymayasın Allah senınle olsun kuzum

    YanıtlaSil
  7. harika bir çalışma olmuş bizim arka bahcede de vardı bunlardan bir tane ahh bunun kadar şirin olsaydı o da keşke...bu arada cok az kalmış dayanmak zor olsa da sonuca değecek...allah kolaylık versin..

    YanıtlaSil
  8. Allah yardımcın olsun, hayırlısı ile al bebişini kucağına Nurancım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. merhabalar ben sizin yaptığınız tütüden yaptım sizinki daha kabarık niye acaba ben nerede yanlış yaptım ayrıca düğümü imlek düğümü gibimi atıyosunuz??

    YanıtlaSil
  10. bedia hanım tütüyü ben yapmadım, nette gezinirken görüp çevirdim ve bir gün lazım olur diye yayınladım. tül şeritlerin geniş olması gerekiyor ve evet üst üste iki ilmek düğümü atılıyor. sonra tüllerdeki katlar iyice açılıyor.

    YanıtlaSil