30 Kasım 2011 Çarşamba

BEBİŞİM

Minik alien. Zuzaylı böcük:)




Hadi insanların doğum resimlerini görmesini anlıyorum da, anne karnında ne iş? Acaba yıllar sonra bu resimleri gördüğünde ne hissedecek? Çok garip geliyo. Bizim neslin olsa olsa 1. yaş doğumgünü resimleri vardır. Ama sıpalar 9 aylık süreç içinde kendilerine bakabilecekler. Allah allaaaaaahhhhh:)

bak oğlum bu senin fasülye tanesi halin 11. hafta, bu senin taze fasülye halin 14. hafta, bunlarda artık fasülye yiyebilecek olan halin.:) Ama en çok o kurbağa larvası gibi olan 10 haftalık haline gülüyorum:)

8 yorum:

  1. oy oy oy maşallahhh,yüzünü kapamış,rahatsız ettiniz tabiii....

    YanıtlaSil
  2. bi rahat poz vermedi zaten deli etti beni. Doktor saatlerce dürttü karnımı huoooppp kıçını dönüyo, yüzünü saklıyo. Bi doğsun ben mıncırcam o yanaklarını:) Acısını çıkarcam o küsüp de sırtını dönmelerin:)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah..benimde tuhafıma gidiyor..makinadan gelişimi görünüyor..elleri kolları bacakları vs vs..şimdi nesil çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  4. Amanın amanın maşallah. Allah nazarlardan saklasın Nuranım. İnsan böyle görünce alıveresi geliyor.

    YanıtlaSil
  5. maşllh kuzuma,yaradanına kurban olurum.rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin nuranım

    YanıtlaSil
  6. nuranım allah tamamına erdırsın canım :) masallah bence harıka poz vermıs benım oglan bıze 9 ay boyunca hıc poz vermedı kızımda boy boy poz vermıstı hala da aynılar :)

    YanıtlaSil
  7. şu 9 ay bi geçse kızlar yaa. merak ediyorum veledi. umarım herşey yolunda gider:)

    YanıtlaSil
  8. geçer nuranım 9 ay neki bi bakmışsın senin boyuna yetişmiiş allahım tamamına erdirsin oğluşun çok yakışıklı maşallah

    YanıtlaSil