9 Ekim 2011 Pazar

IT ' S A BABY BOY

Ha ha 7 Ekim günü çok komik bi haber aldım. Doktor pipisi var bebeğinizin dedi, ben şok oldum ama. Her gören senin kızın olacak diye diye öyle alışmışım ki kız fikrine. Tabi her anne adayı gibi bende sağlıklı olsun da kız erkek farketmez desemde, gerçekten büyük bir şok oldu benim için. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bile daha çok şaşırdım.

Şaşkınlığımın sebebini düşündüğümde erkek milletini pek tanımadığımı anladım, bu yüzden ürktüm sanırım. Erkek çocuğa nasıl bakılacağını bilmemek korkuttu gözümü. Sonuçta daha önce kız kuzenlerimi doyurdum, altını aldım, gazını çıkardım, uyuttum vs vs...
Erkek bebeklerle temasımın iki agu dan ibaret olduğunu farkettim ve annelik konusunda cidden korktum.

Neyse öğreneceğiz zamanla sanırım. Bebek bebektir, çok da farketmez heralde.
Bu arada ben adını Deniz koymak istesemde babası ALEX de SOUZA dan esinlenerek ALEX koymak istiyor. Garip ama eğlenceli...

7 yorum:

  1. sağlıkla kucağına al canım... önce size sonra vatamıza hayırlı bir evlat olsun(amin)

    YanıtlaSil
  2. canısı süper bir haber (gerçi ben hamileliğni kaçırmışım)..hadi bakalım sen de al eline şişler, tığları yünleri deniz bebeğe bişiler örelim beraber...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

    YanıtlaSil
  3. biz de aynı süprizi 9 aylıken yaşamıştık doğuma 5 gun kala...:)

    YanıtlaSil
  4. herkese teşekkürler iyi dilekleri için.

    sercancım uzun zaman oldu görüşmeyeli, bloguna geçenlerde yeniden baktım, sende bir "Eylül" bekliyorsun çok sevindim. örgü konusunda hiç bi şey yapmıcam, zira zaten örmeyi bilmiyorum. ancak tığla aramız iyi biraz. annem bir bavul dolusu örmüş hazırlamış:) benim aklımda ev temizlikleri var. şu izin zamanı bi gelsede evi baştan ayağa bi temizlesem diyorum. artı bebek eşyaları gelsede yerleştirsem. eşim inatla son günü bekliyo almak için. bende ısrarcı olmuyorum, ısrar ettiğimde başıma kötü bişiler geliyo çünkü:(

    sevgili çocukla çocuk, size baya bi süpriz olmuş gerçekten. ama doğduktan sonra ve sağlıklı olduktan sonra kız erkek önemi yok, hayırlı evlatlar olsun yeter değilmi?

    sevgili yaseminkale, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. sabırsızlıkla bekliyorum paşayı:)

    YanıtlaSil
  5. tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
    hiiç gözünü korkutma kız yada erkek Allah insana öyle bir güç kuvvet sabır veriyorki bazen kendine şaşıracaksın (ben şaşırıyorum mesela:) )anne kelimesinin anlamını o zaman daha iyi anlıyor insan anne oluyor annem ahh ahh :))
    miss gibi bebek kokusu öyle güzel kokucakki evin (cennet kokusu) sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Nuraaaaaaaaaaaaaaan!!! Hayırlısıı ile kucağında görmek nasip olsun. Çok sevindim sizin adınıza. Bebişin ismi de harika bir seçim olmuş doğrusu. Alex değil Deniz olan... :P

    YanıtlaSil
  7. aynı şoku bende kızıma hamileliğimde yaşamıştım hep bana kçk yaşlardan beri oglum olacakmış gibi gelir ve hiç kız ismi bile düşünmezdim :))

    isim konusunda filize ve senin görüşüne katılıyorum canım :)) tabii yine herşeyden önce sağlıklı,hayırlı evlat olmasını dilerim.

    YanıtlaSil