17 Ağustos 2011 Çarşamba

KAYMAYAN ŞEYLER

Bu ara tuhaf biçimde ip ve tığla yapılmayan hobi arıyorum kendime. Aslında ev denenmeyi bekleyen boyalarla dolu. Boş zamanım olsa onları teker teker denesem. Aklımda uçuşan o kadar çok fikir var ki anlatamam... Bugün blogları gezerken sevimli bir fikir buldum. Sonradan lazım olur deyip buraya aktarıyorum.






Bebeklerin çoraplarının altına kaymaz tabaka yapımı konumuz. Aynı şey bizim evde habire kayan ve kırk kez düşme tehlikesi atlattığım halılar için bile uygulanabilir. Uygulama buradan alınmıştır.

Çorap uygulaması için temiz çoraplarımızı alıyoruz. Boyanın alt kata geçmemesi için araya karton yada emici ve sert bir yüzey koyup, boyutlu boya ile desen çiziyoruz. Anaokuluna yada kreşe giden çocuklarınız varsa çocuğun ismini dekoratif şekilde yazmak bence iyi fikir. Boyutlu boyaların fiyatları 3-4 lira arasında. Metalik ve opak değişik renklerini bulmak mümkün. Eliniz bir kere alıştımı boya kutusunu tutmaya bir sürü güzelliğin ortaya çıkması işten bile değil. İşi bırakıp evde boyutlu boya yapasım geldi :)

4 yorum:

  1. müthiş:) eline emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir fikir. Parke zeminlerde kayak yapan bebeler için ideal. Kış için başalamalı hazırlamaya :)

    YanıtlaSil
  3. Nuran hanım bloğuma gelip beğenilerinizi belirtmişsiniz teşakkür ederim.Birde benim bloğumu kaydatmeyi unutmuşsunuz hem iadeyi ziyaret edeyim hemde izleyici olarak bloğunuza kaydolayımki benim bloğumuda untmayın::))
    Sizde güzel çalışmalar yapmışsınız ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil