26 Mayıs 2011 Perşembe

PEÇETE TEKNİĞİ İLE BASKILI GOBLEN

Çok fenayım biliyorum ama paylaşmadan edemedim. Yöntem süper. Peçete transfer tutkalı ile etaminin üzerine peçetemizi yapıştırıyoruz, sonrada baskılı goblenmişçesine işliyoruz.






Baskılı goblenlere dünyanın parasını vermeyin. Zaten kaliteli bir etamin alayım derseniz metresi 30-40 lira 1 metresi de dünya kadar işe yeter. 30 cmlik baskılı goblenlerde yaklaşık o aralıkta. üstelik boyutu büyüdükçe fiyatı artıyo. Ufak bi parça etaminle deneme yapın ve sonucu görün:)

4 yorum:

  1. YA BAŞKA İŞİN YOKMUŞ GİBİ BÖYLE ORJİNAL ORJİNAL FİKİRLER BULUP Bİ DE PAYLAŞIYOSUN BENİM MAYMUN İŞTAHIMI KABARTIYOSUN...:(

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok ilgniç ama bir okadarda da süper bir f,ikir olmuş. En kısa zamanda deneyip sizinle paylaşmak istiyorum. Ben etamini yaomayıda bittiğinde hayran hayran seyrertmeyide çok severim:))))

    YanıtlaSil
  3. bu çalışmayı ben yapmadım bunu hemen belirteyim. live internet.ru sitesinde gezinirken görüp kaydetmiştim, ama hangi becerikli ve akıllı hanım yapmış hatırlamıyorum. ben sadece fikir olsun diye yayınladım. adresini bulursam derhal link vereceğim.

    baskılı goblen almaktan daha iyi bir yöntem. kendi istediğiniz şeyi işleyebiliyorsunuz, ancak hesap işini tercih ederim. bana sayarak yapılan daha kolay geliyor. bu baskılı işlerde renkler tam olarak bir kareye denk gelmiyor.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nuran; Bu postunu görmüştüm daha önce. İlk fırsatta deneyeceğim kesinlikle. Bence süper bir yöntem. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler,

    YanıtlaSil