17 Nisan 2011 Pazar

TA TAAAA!!!


Vee sonunda bitti. Kocişkom yine çok aptal bu panter yorumu yaptı, ördüğüm her oyuncağa söylediği gibi. Baya büyük oldu gerçekten.

Bu panter biterse ben azimli, kararlı ve mikemmel biriyim demektir. (demiştim geçenlerde ve bitirdim sonunda)Beni resmen kanırttı, gurumi örmekten soğuttu. Dev gibi bişi oldu. Örmesi zor, dikmesi zor, herşeyi zor. Muhtemelen müstakbel çocuğum yada yeğenim bu panter bozmasıyla oynayamayacak, sadece uyurken arkadaş olarak yanına alacak. Çok büyük oldu taşınmıyor bile. Bi yudum minişler bunu nasıl kaldırıp kucaklasın?


Büyüklüğüne dikkat çekmek için masada duran 2,5 litrelik kola şişesini panterin yanına iliştirdim. Ayaktaki hali bir cüce kadar var:)

Haftasonu güzel geçti sayılır. Cumartesi Barcelona-Madrid maçını dört gözle bekleyen "sevgili Ç" uyuya kalınca, çaktırmadan Murat Bardakçı ve Tarihin Arka Odasını açtım hemen. Bi yandan panteri bitirdim, bi yandan tarih nasıl dizilerden öğrenilirmiş onu anladım. Okulda tarih dersini hiç sevmezdim, bu yüzden sayısalcı oldum sanırım. Şimdi ise dizilerde izledikçe hangi padişah kimin oğlu söyleyebiliyorum. Demek ki eğitim sistemi hatalı, yapacaksın böyle diziler izleteceksin bebelere bak nasıl öğreniyolar. Hürrem' i hatırlamayacak olan var mı aranızda? Keşke bizde böyle öğrenseydik, unutmazdık.

Bu arada şu olay çok komik, kadınlar aaa Şehzade Mustafa ölecekmiş deyip üzülüyolar, tarihi bilmediğimiz gibi şaşırıp üzülebiliyoruz da, ne acı...

8 yorum:

  1. yaw meğer göz kaş kulak ne önemli bişeymiş uzaylı gibiydi bu panter şimdi çok güzel olmuş.Bebişin sürükleyerek oynar çokta sevimli olur nurancım :)ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. arzucum beğendiğine sevindim. Bebiş biraz zor sürükler bu arada. bildiğin 5 yaşında çocuk kadar var. 1 çuval elyaf yedi nerdeyse. çok ağır bişi oldu:)

    YanıtlaSil
  3. çocuklar büyük oyuncakları peşlerinden sürüklemeyi çok seviyor o kadar emek verdin sakla aman kimseye verme :))

    YanıtlaSil
  4. Azimli, kararlı ve mikemmel arkadaşım benim :)) Bu panter alkışı hakediyor.

    Şak şak şakkk şak...Dur bi de ayağa kalkam. Şakk şak şakkkk...

    YanıtlaSil
  5. Sizinkilerin yanında esamesi okunmaz Dilek Hanımcım. Teşekkür ettim alkışlar için. Çiçekler odama:)

    Şaka bi yana uzun zamandır ben bunu bitiremem diye baktığım ve bitirdiğim bişey olmamıştı. Kendime güvenim yerine geldi. Meğer bu amiguruminin ne hikmetleri varmış... Kendime koca bi aferin verdim bende:)

    YanıtlaSil
  6. ayy nuran bu bi adam kadar yer kaplamış kanepede ben daha önce olayın ciddiyetini farketmemişim ama süper olmuş ellerine sağlık...:))

    YanıtlaSil
  7. valla bravo, takdire şayan bir oyuncak olmuş...eline emeğine sağlık..not: hiç de aptal değil bu panter:)sevgiler

    YanıtlaSil
  8. beğenmenize sevindim. eşim her ördüğüme istisnasız aptal diyo zaten ben alıştım. erkek beyni gurumi falan algılayamıyo

    YanıtlaSil