21 Nisan 2011 Perşembe

AMİGURUMİ CİCİLERİ

He he Ankara'dan Cano geldi evde bir bayram havası... Gelirken yanında bi sürü sürpriz getirmiş hemi de:)



Kapşonlu kazağa bayıldım. 2 numara şişle örülenler en minikleri pek bi sewimliler... Elbiseler, kazaklar, askılı etekler, yelekler... Üşenmemiş bi gün boyunca bunları örmüşler.


Canım annem ve kayınvalidem ve Huriser teyzem oturup benim bebelere kazak neyin örmüşler, ay bi sevindim, bi sevindim. Ben örgü işini hiç beceremiyorum...



Bu coca cola şişesi amigurumi gözleri gibi vidalı aparatı bile var. Çok şirin. Bunu da kolanın gutup ayusundan sökmüş cadım:)


Cano konsept olsun diye yeni öreceğim küçük gurumiler için aksesuarlar almış. Minik kovalar, bir çift kız botu, sepetli bi bisiklet ve noel baba şapkası...

Ankaradan bi sürü hediyem var. Burda bulamadığım ince tığlarım, kalın tığlarım, keçelerim, tunus işi örmek için tığ şişim...
Cucu yaaa süpersin. Çocuklar gibi sevindim yawwwww:)

8 yorum:

  1. Görünce ben bile sevindim Nuran'cım. Kazaklar tek kelime ile harika. Marifet bir aile geleneği sizde anlaşılan :)

    YanıtlaSil
  2. Dilek hanımcım çok teşekkür ederim. ben çok sevindim, çok güzel bi sürpriz oldu yaptıkları... Başka hiç bi hediye beni bu kadar memnun etmezdi sanırım bu aralar. Sıra içlerini doldurmaya geldi. ufak ufak bi sürü gurumi örmek istiyorum. panterden sonra büyüklere olan ilgim azaldı maalesef. Biraz özel çalışayım diyorum bu aralar. Hoş bişeyler çıksın ortaya.

    Bi sürü de İngilizce şema indirdim, onları çeviresim var. Bakalım ufaktan başlarım yine.

    Şu kola şişesine çok şaşırdım. Coca colanın eşantiyon ayılarından birinden sökmüş kardeşim. Onda da bizim gözlerin vidalarından görünce ilginç geldi.

    YanıtlaSil
  3. Nurancım bana gelmiş gibi sevindim hediyelerini görünce. Ne kadar hoş şeylermiş bunlar!
    Eminim süper oyuncakların olacak bu aksesuarlarla. :)

    YanıtlaSil
  4. özgecim örebilirsem olacak. Acayip bi halsizlik ve uyku durumu var bu ara bende. Elim kolum kalkmıyo.

    Bicanlanıp tekrardan örmeye başlamam lazım.

    YanıtlaSil
  5. aaa super herşeyin kucugu guzel derler ya:)) ben de bayıldım bunlara cok da zor olsa gerek minik minik örmek.. cola sisesine de bayıldım

    YanıtlaSil
  6. sevgili çocukla çocuk, bende gördüğüm zaman bayıldım. örgü örmeyi beceremediğimden annem ve diğerleri halletmiş benim için sağolsunlar. derhal ufak çaplı örgü öğrenmek gerek:)

    YanıtlaSil
  7. Aaaa nuran bayıldım ben bunlara ya kovalar o sepetli bisiklet botlar kazaklar neler neler yapılır bunlarla varya müthişler.Seninde çok cici şeyler yapacağına eminim ince 1,5 tığla ve ipçilerin raflarında bolca bulunan yazlık ince iplerle bunlara uygun çok güzel bebekler yapabilirsin.Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  8. Arzucum teşekkür ederim. haftasonu örmeye başladım zaten. sıfır numara tığ ile başladım mecburiyetten. elimde bi bavul ip var ve onlar bi an önce bitsin diye uğraşıyorum. bi de o kadar çok giysi var ki elimde bıkmadan bitsin diye biraz kalın örmek gerek sanırım. dün öğleden sonra başladım bi bebek örmeye; kafası vücudu bacakları bitti akşama kadar. bu akşamda botlarını, kollarını yapar saçlarına başlarım. bu tempoyla bi haftada 2 bebek biter. daha uzun sürerse sıkılırım diye korkuyorum.

    YanıtlaSil