8 Kasım 2010 Pazartesi

Deli Kızım...

İki hafta önce örmüştüm bu deli kızı. Bi türlü fotoğrafını çekip bloga eklemek kısmet olmamıştı. Tam bi çılgın oldu, çatlağın teki, çırpı bacaklarıyla süper bişi. Bi sonrakinin bacaklarını daha uzun örcem ve bağlanabilecek. Kolları da öyle. Mu ha ha ha. Çocuğun suluğuna ya da kalemliğine dolanan kollar. "Fikrim geldi..."


Bu tarz deli şeyler örmek daha çok hoşuma gidiyo, hayvan vs. örmekten. Ördüklerimin hepsinin ayrı bir karakteri var.


Saçlarını özellikle uzun ve çok yaptım, bi sürü modelde toplayıp ortama uymasını sağlıyoruz. Okula giderken tepeden topluyoruz, eve gelince salıp bırakıyoruz falan. Sevgili "C" geçen hafta geldiğinde biz baya oynadık, çocuklarımızdan önce.


Bu delinin çeşitli varyasyonlarını da yapıcam. Şu evlilik işleri bi bitse ve hayatımız düzene girse artık. Kafamın yarısı o işlerle dolu... Ben artık kafamı gurumilere takmak istiyorum...


Hırkası yine annemin ürünü:)

9 yorum:

  1. Nuran'cım bu nasıl şirin bir bebek böyle. Harika olmuş. Güzel telaşlar, koşturmalar bunlar. Evlenmeden bitmiyor o koşturmaca. Evlenince de sudan çıkmış balığa dönüyor insan :) Ne yapıcaz şimdi oluyorsun.

    YanıtlaSil
  2. Dilek hanım,
    Teşekkür ederim övgüler için. Bizim işler düzene girse hiç balık gibi olacağımı sanmıyorum. Kafamda o kadar .ok proje var ki zamansızlıktan yapamadığım. Herhalde sırayla onları yapardım...

    YanıtlaSil
  3. sayın c den sayın n'ye:))ya bu benim eski halime benziyo sarı saçlı çırpı uzun bacaklı ve çılgın birde şimdiki halimi yapsana mesela küçük bi fil falan:))

    YanıtlaSil
  4. sevgili "C" diğer yorumunu da gördüm ancak yayınlamadım bilgine. Du bakalım delilere nasıl ekleme yapcaz biraz düşüneyim. Biraz Cartoon Character bakayım webden. Biraz ilham gelsin. Su hanım büyüyene kadar bişeyler daha çıkar ortaya:)

    YanıtlaSil
  5. ayyyyy ne kadar tatli olmus yaa! Gozleri, saclari, etegi, ayakkabi bagciklari bastan asagi cok sevimli.

    YanıtlaSil
  6. karakterin çatlaklığı bi yana( ona zaten bayıldım)
    hırka ve ayakkabıya ayrı bittim valla:))ellerine sağlık nurancım süpersin...

    YanıtlaSil
  7. mersi fatoşcum, hırkayı annem örmüş, ben örgüden anlamıyorum. ayakkabı işini de hala tam istediğim gibi çözemedim, forumda paylaştım bakalım örmeye niyetli olan çıkarsa ayakkabı giymiş gibi görünen bi ayak nasıl örülür öğrenicez.

    YanıtlaSil
  8. ah harika ifadeye bayıldım...kıyafet ve ozellikle hırka da muhteşem:))

    YanıtlaSil
  9. Bu ara boş kaldığımda şemasını yazacağım. isteyen kendine yapabilir. Bu arada güzel yorumlar için herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil