8 Ekim 2010 Cuma

BU TATLI AYICIK NASIL YAPILIYOR?

Ben bu şirin ayıcıklara bayıldım, el yapımı. Bu adresten inceleyebilirsiniz, sanatçı (ben sanatçı diyorum, hayran kaldım yaptıklarına) bir sürü değişik ayıcık yapmış.




























Veee sonunda ayıcık hazır...



Kafaya koydum, ben de bunlardan yapcam inşallah bi tane. Çok zor görünmüyo. Kalıpları hazırladıktan sonra malzemeleriniz de tam ise, birazda boş vaktiniz varsa yapılır diyorum. Malzeme olarak silika jel, kalıp için karton, peluş kumaş, kumaş boyası, takma kirpik ve çanta vs gibi bişeye monte ederek kullanacaksanız montaj aparatı (bu da bijuterilerde mevcut) yeterli... Ne dersiniz yapabilir miyiz?

1 yorum:

  1. tesadüfen gördüğüm bloğunuzda paylaşlımınız için tşkler .. bu sevimli oyuncaklara bende bayılıyorum ama hep ipin özelliği sanıyordum o tüylü kısımları .. ağız ve pati kısımlarını ise keçeden üzerine monte diye düşünüyordum..meğerse ip değil tüylü kumaşmış çok şaşırdım.. ne güzel bilmediğim bişeyi öğrendiğim ve vesile olduğunuz içinde tşkler....yalnız kumaşın altına tekrar astarmı dikilmiş yoksa sadece pati kısımlarınamı orasını net anlayamadım.. sizde yapında paylaşın inş .. sevgilerimle..

    YanıtlaSil