8 Ekim 2010 Cuma

ODA TANITICI

Pu haha böyle isim mi olur dediğinizi duyuyorum. Fikrim geldi ondan öyle dedim. Ben buna benzer bir şeyi evin tuvalet giriş kapısına asmayı düşünüyorum. Üzerinde de bir kurbağa olacak. Ama bu tarz bişey "güzel kızımın odası" yada "prens oğlumun odası" şeklinde piyasada vardı dimi?




Kumaştan yapıldığı için kapı çarptıkça ses çıkarmaz, evde oturduğum bi cumartesi günü için ideal proje. Yapmışken bi kaç tane yapmak lazım kesin bi beğenen çıkar...

SEWİMLİ NİKAH ŞEKERLERİ...

Bu nikah şekerleri çok hoşuma gitti, bebek tebrikleri zamanında da kullanılabilir. Çok şirinler yaw:)



Yapımı da zor görünmedi bana. Biraz kumaş, biraz elyaf, biraz yapıştırıcı ile kolayca yapılır. Kalıpları zaten internette bir çok sitede var. Genelde keçeciler kullanıyor ama bence kumaş olanları daha güzel olmuş...

BU TATLI AYICIK NASIL YAPILIYOR?

Ben bu şirin ayıcıklara bayıldım, el yapımı. Bu adresten inceleyebilirsiniz, sanatçı (ben sanatçı diyorum, hayran kaldım yaptıklarına) bir sürü değişik ayıcık yapmış.




























Veee sonunda ayıcık hazır...



Kafaya koydum, ben de bunlardan yapcam inşallah bi tane. Çok zor görünmüyo. Kalıpları hazırladıktan sonra malzemeleriniz de tam ise, birazda boş vaktiniz varsa yapılır diyorum. Malzeme olarak silika jel, kalıp için karton, peluş kumaş, kumaş boyası, takma kirpik ve çanta vs gibi bişeye monte ederek kullanacaksanız montaj aparatı (bu da bijuterilerde mevcut) yeterli... Ne dersiniz yapabilir miyiz?